Accessible Page Links




Page Tools

Main page Content

Class times

Lesson and break times

​Activity ​Times ​Duration
​Form ​8.50am to 9.00am ​10 minutes
​Period 1 ​9.00am to 9.30am ​30 minutes
​Period 2 ​9.30am to 10.00am ​30 minutes
​Period 3 ​10.00am to 10.30am ​30 minutes
​Period 4 ​10.30am to 11.00am ​30 minutes
​First break ​11.00am to 11.50am
​Period 5 ​11.50am to 12.40pm ​50 minutes
​Period 6 ​12.40pm to 1.30pm ​50 minutes
​Second break ​1.30pm to 2.00pm
​Period 7 ​2.00pm to 2.30pm ​30 minutes
​Period 8 ​2.30pm to 3.00pm ​30 minutes